Vacatures – Huisartsenpraktijk Molenzoom – Houten
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Molenzoom
De Molen 61 / 83 3995 AW
Houten

Vacatures

De huisartsen van Medisch Centrum Molenzoom zijn op zoek naar een

Praktijkondersteuner Somatiek voor 24 uur per week

vanaf 1 juni 2024

Ons centrum bestaat uit 5 huisartsenpraktijken, waarin naast collega’s POH Somatiek, huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners GGZ, een administratief medewerker en een praktijkmanager werken. In het Medisch Centrum zijn ook fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen werkzaam en er is een apotheek.

Wij zoeken:

Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele, gediplomeerde praktijkondersteuner somatiek of iemand die opleiding tot POH-somatiek wil gaan volgen.

Takenpakket

Als praktijkondersteuner somatiek geef je uitvoering aan de zorgprogramma’s Diabetes Mellitus, COPD, Astma en HVZ/CVRM. Dit doe je door middel van een eigen spreekuur en zelfstandige visites.

Wij bieden je: 

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie op een fijne werkplek, waar laagdrempelig overleg plaats vindt met de huisartsen.

Je krijgt een contract voor een jaar, dat bij goed functioneren wordt vervolgd met een vast dienstverband. Wij vinden het belangrijk dat jij je kennis blijft verbreden en stimuleren nascholingen.

Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden van de CAO huisartsenzorg van toepassing.

Je sollicitatie met motivatie en CV kun je tot en met 21 april schriftelijk richten aan Mevrouw M. Klein, praktijkmanager of via e-mail: klein@molenzoom.nl. Heb je vragen dan kun je bellen met Marion Klein, tel 06 25186654.